Megjelent Polyák Lilla "Maradj" című új dala
2021. október 11. írta: Kitti.Farkas

Megjelent Polyák Lilla "Maradj" című új dala

Polyák Lilla több év kihagyás után 2021. október 4-én újabb saját dallal állt a nagyközönség elé. „Maradj” című dalát édesapja elvesztése ihlette.

 

A színész-, és énekesnő 2009 óta van jelen a magyar popéletben, legismertebb dalai a 2013-ban bemutatott Valami más, amivel az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválogatójában egészen a középdöntőig menetelt, valamint a 2014-ben megjelent Karcolás című slágere, ami szintén nagy visszhangnak örvendett. Ugyan ebben az évben megjelent első szóló válogatás albuma, ami a Most és Mindörökké címet viseli.

2021-ben pedig érkezett a „Maradj ”, aminek zeneszerzője Bella Máté, aki a 2020 év legnagyobb slágerének, Rácz Gergő Mostantól c. dalának alkotója. A szöveget Hujber Szabolcs írta, a videóklipet Szabó Szonja és csapata készítették. A klipben Mohácsi Norbert tűnik fel, akit az apa szerepében láthatunk, Szeles Chloe pedig a kislány Lillát eleveníti meg.

A dal témáját tekintve az elvesztésről és annak érzelmi tölteteiről szól. „Édesapám elvesztése 11 éves korom óta meghatározó része az életemnek, mindig is az lesz... Ez egy olyan téma, amiről egyszer beszélni akartam és egyszer meg akartam énekelni.”

A videóklip egy történetet mesél el, egészen pontosan egy magával ragadó visszaemlékezés Lilla és édesapja közös időtöltéseikre. „A klipet augusztus elején forgattuk. Maga a munka nagyon jól és gyorsan zajlott, az időjárás viszont nem annyira kedvezett nekünk, mert hideg, szél és eső is volt, ami egy szabadtéri forgatás esetében nem túl kellemes. A végeredmény tekintetében viszont szerintem kimondottan jót tesz ennek az egyébként őszi dalnak.”

A videóklip az alábbi linken elérhető:

A bejegyzés trackback címe:

https://ksworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5816717586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása