Gömöri András Máté saját sportkollekcióval lép piacra
2021. március 31. írta: Kitti.Farkas

Gömöri András Máté saját sportkollekcióval lép piacra

A hónap utolsó napján egy izgalmas projektet jelentett be Gömöri András Máté, aki a Mad Ape Hungary-vel együttműködve saját kollekciót dobott piacra. A sportos stílus Máté számára fontos szempontok alapján született meg, melyben a minőség, kényelem és praktikum játszott nagy szerepet. Ezen szempontok megvalósításában pedig a Mad Ape csapata igazi szövetségesnek bizonyul.

team_gam_1.JPG

Március 31-én nyilvánosan is bemutatásra került Gömöri András Máté és a Mad Ape kollaborációjából megszülető TEAM GAM kollekció, mely Máté 2021-es különleges szezonjának első eleme. Máté nem titkoltan idén újra testépítő versenyen fog indulni, melynek részleteit még nem osztotta meg a közönséggel, az azonban szavaiból jól kivehető, hogy egy nem mindennapi szezonra készül 2019 INBA Abszolút Bajnoka.

A Mad Ape Hungary egy 2021-ben induló, egyedi, minőségi sportruházati termékeket gyártó magyar vállalkozás, amely kezdeményezően állt az együttműködés lehetőségéhez.

„A Mad Ape Hungary megalapítása 2020 nyarán egy baráti összejövetel során merült fel. Szerettünk volna valami egyedit, maradandót alkotni. Az alapítótagok erősségeit figyelembe véve elkezdtük kidolgozni a tervét egy olyan leendő vállalkozásnak, ahol a minőség áll a középpontban. A vállalkozásunk erős alapját a közös célok, a bizalom és egy közösség kiépítése határozza meg. Gömöri András Máté megnyerő személyiségét, sportolói múltját és jelenét, valamint egyéniségét is ismerve, ezeket a célokat közösen el tudjuk, fogjuk érni. Hosszútávú terveink közé tartozik, Mátéval közösen együttműködve, hogy a Mad Ape Hungary termékei között minél több ember találja meg saját stílusát.” – nyilatkozta Molnár Márk, a Mad Ape Hungary egyik alapítója.

team_gam_2.JPG

„Márk megkeresett egy saját sportkollekcióról szóló lehetséges együttműködéssel, ami nagyon izgalmasan hangzott, így elkezdtünk róla beszélgetni és kirajzolódott egy sok szempontból egyedi és hosszútávú partnerség. Nagyon büszke vagyok, hogy ezzel a csapattal készülhetek az idei versenyszezonomra, amelynek első nagy bejelentése a TEAM GAM kollekció megszületése. Számomra fontos volt, hogy olyan termékhez adjam a nevemet és az arcomat, amiben a magas minőség, a kényelem és a praktikum alapvető érték. A Mad Ape Hungary ruháiban mindez megtalálható. A kollekció kidolgozása alatt minden egyes folyamatban igazi csapatként dolgoztunk együtt, a ruhadarabokat magam teszteltem, hiszen fontos, hogy edzés során is a lehető legkényelmesebb viselet legyen. Bízom benne, hogy sokak tetszését el fogja nyerni a végeredmény.”- osztotta meg gondolatai Gömöri András Máté.

A hosszútávú tervek között szerepel továbbá, hogy újabb darabokat fognak piacra dobni, melyek már kialakítás és tesztelés alatt vannak, illetve a jövő hónapban Máté érdekes bejelentéssel készül versenyszezonját illetően is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ksworld.blog.hu/api/trackback/id/tr1616486024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása