Szepesi Tibor műtét után újra biciklire ülhetett
2020. szeptember 22. írta: Kitti.Farkas

Szepesi Tibor műtét után újra biciklire ülhetett

A magyar válogatott BMX rider, Szepesi Tibor nyolc hete esett át egy sok tekintetben halaszthatatlan revíziós térdműtéten, melynek következtében rövid kényszerpihenőre kellett vonulnia, azonban töretlenül dolgozik a visszatérésen. A napokban már az edzőterembe is visszamehetett.
szepesi_tibor_1.jpg
A fiatal hajdúböszörményi sportoló számára ez az időszak minden szempontból az építkezésről és az önmagára fordított jótékony idő fontosságáról szól. Mind fizikailag, mind pedig mentálisan arra készül, hogy minél előbb BMX-re ülhessen és újra a versenypályán köszönthessük. Erre pedig a jelen események fényében remek esélyei vannak.

„Nagyon jól vagyok. A lábam exponenciálisan, fokozatosan javul. A felépülésem sokkal jobban halad a vártnál. Az előre kialakított folyamattal a tervezettnél egy kicsivel gyorsabban haladunk, mivel a lábam nagyon jól reagál az új módszerekre, gyakorlatokra.” – kezdte beszámolóját a 24 éves rider. 

Tibi mindennapjainak szerves részét a torna teszi ki. Naponta végzi a gyógytorna gyakorlatokat és már az edzőterembe is visszatérhetett. 

szepesi_tibor_4.JPG

„A mindennapjaim legfontosabb pontja a torna lett, ugyanis az elején nagyon meg kell ezt nyomni, hogy visszajöjjön az izomzat. A gyógytornán már használunk labdákat, köteleket és végre lábsúlyt is, illetve elkezdtünk múlthéten kerékpározni is. Ez egy áttörő momentum volt számomra, ugyanis végre egy új mozgásforma került vissza az életembe, méghozzá az, ami hozzám a legközelebb áll. Lélekben nagyon sok erőt ad, amikor látom magam a tükörben tekerni. A napokban újra elkezdtem edzőterembe járni, ahol az edzőm segítségével készülök.

Nagyon hálás vagyok amiért egy felkészült és profi csapat vesz körül a gyógytornászomtól, a személyi edzőmön keresztül egészen a menedzsmentemig. Már maga az a tudat, hogy ők velem vannak rengeteg erőt ad. Emellett a családom és a barátaim, valamint a barátnőm támogatásáért is kimondhatatlanul hálás vagyok.” – zárta gondolatait Tibi.

Az edzés mellett Tibi a tanulmányainak befejezésére is koncentrál, ugyanis írja a szakdolgozatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ksworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5516209972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása